Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bradul

   Vatra Dornei, Romania


Descriere

Camere: 312 locuri repartizate astfel: -6 apartamente (dormitor si living);-25 camere cu pat matrimonial; -119 camere cu paturi twin.
Toate camerele sunt renovate, dotate cu televizor, telefon, cablu, baie proprie.
Camerele situate la etajul 1si 6 sunt fara balcon. Camerele au frigider cu minibar in dotare si sunt omologate la 3 stele.
Hotelul dispune de lift, restaurant, seif la receptie, sala de conferinte, piscina si sauna.

NOTA: Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), bilet de trimitere de la medicul de familie si card de sanatate activat pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate ( 2 sau 3 proceduri/ zi - magnetoterapie, laser, ultrasunet, ionizari, unde scurte, curenti diadinamici, bai galvanice, gimnastica medicala, masaj, drenaj limfatic, elogatie). Turistii care nu prezinta toate aceste documente pot efectua tratament doar daca achita la receptie contravaloarea procedurilor recomandate de medic.
* Daca turistul doreste servirea mesei in sistem bufet suedez in locul meselor fize, tariful se suplimenteaza in functie de oferta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.