Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Resort GREEN VILLAGE

   Sfantu Gheorghe Tulcea, Romania


Descriere

Localizare: in Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, Resortul 4* Green Village inseamna deopotriva o vacanta pe litoral si o evadare in inima Deltei.
Resortul Green Village ocupa o suprafata de cca. 30.000 mp si dispune de 89 de camere, din care 30 de apartamente cu o camera dubla si living, 1 apartament cu doua camere duble si living, 50 de camere duble si 8 garsoniere.Resortul Green Village accepta animale de companiede talie mica, gratuit si cu informarea Prestatorului
Complexul dispune de: restaurant cu terasa (capacitate totala: 240 locuri), bistro, amplasat langa piscina exterioara.
Oaspetii au acces si la Complexul Multifunctional cu 3 sali de cinema/conferinte ( sala 1: 120 locuri, sala 2: 60 locuri, sala 3: 40 de locuri). Dotarile sunt ultramoderne: sistem audio 5+1, videoproiector, mixer, microfoane, climatizare si acces internet wireless in tot resortul.
Activitati entertainment center: biblioteca, biliard,sah, table, remi,darts, tenis de masa, piscina in aer liber, jacuzzi in aer liber,
Activitati in cadrul centrului spa: sauna, cabinet masaj.
Kids club: aminatie copii, jocuri interactive si atelier de creatie coordonate de o educatoare, locuri de joaca in aer liber.
Marina Resortului este dotata cu barci rapide, barci pescaresti si caiace.
Excursiile pe canalele si lacurile din acesta zona, unica in Europa, sunt memorabile.
Pescuitul pe Dunare, pe lacuri sau pe canale, reprezinta un important punct de interes. Capturile de mari dimensiuni nu sunt rare ( in fiecare an, mai ales primavara, se prind somni de 60-80 kg ).
Birdwatching-ul sau vanatoarea fotografica reprezinta alternative spectaculoase pentru turistul specialist sau incepator.
Plaja se intinde, de la varsarea Dunarii in Mare, pe o suprafata de 30 km.
ZONA 1 LEBADA SI PELICANUL
Zona 'Lebada' cuprinde complexul de Vile J, K, L (6 apartamente), formate din 1 dormitor la etaj si 1 living la parter.In zona 'Pelicanul' se gasesc Vilele 3-5, fiecare avand 10 camere duble, Vilele M-O, cu 6 apartamente, piscina exterioara, centrul SPA (1 salon masaj, 1 sauna), restaurantul principal cu o capacitate totala de 240 locuri si barul brasserie, centrul de distactii cu cinema, biliard, tenis de masa, darts, table, sah, carti de joc, biblioteca, loc de joaca pentru copii la interior si la exterior: cort special amenajat, masute si scaune din lemn, tablita cu creta, diverse jucarii, ansamblu de topogan si leagan, tunel pentru copii, piscina cu apa pentru copii, centrul de afaceri si complexul multifunctional cu 3 sali de conferinta.
ZONA 2 - STARCUL ALB
Zona Starcul alb include Vila 7, Vila 8 si complexul de vile A-I, insumand 18 apartamente. Vila 7 este formata din 2 dormitoare la etaj, si living la parter, legatura dintre ele facandu-se printr-o scara interioara. Vila 8 este formata la randul ei din 8 camere duble cu paturi twin, 4 la etaj si 4 la parter fiecare avand un living comun.
ZONA 3 - EGRETA (ADULT ONLY)
Zona Egreta cuprinde Vila 1 si Vila 2, fiecare avand 10 camere duble, o sala de conferinta multifunctionala, cu o capacitate de maxim 100 de locuri si jacuzzi exterior (cca. 91 mp).
ZONA 4 - MARINA
Zona Marina cuprinde accesul barcilor proprii, persoanelor cazate in cadrul Resortului Green Village.
Accesul ambarcatiunilor in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii se face pe baza unei autorizatii de acces de la ARBDD Tulcea
Camerele au o suprafata cuprinsa intre 25 si 40 de mp fiecare. Apartamentele au la parter un living de cca. 20 mp, cu 2 fotolii de ratan, ne-extensibile si o terasa de cca. 15 mp iar la etaj un dormitor de cca. 30 mp. Camerele au minibar si aer conditionat
Terasele camerelor au vedere spre Dunare si Mare.

Camera dubla este matrimoniala
sau twin, are grup sanitar si terasa / balcon (in functie de nivel).


Camera superioara este situata la
mansarda si este formata dintr-o camera (un pat matrimonial, canapele si
fotolii din ratan) si un grup sanitar. Accesul se face pe o scara exterioara
(balcon Ia intrarea in camera), iar suprafata este cuprinsa intre 38-50 mp.


Apartamentul cu I dormitor este
format dintr-o camera dubla (matrimoniala sau twin) Ia etaj si un living Ia
parter (cu grup sanitar si terasa), legatura facandu-se printr-o scara
interioara.


Apartamentul
cu 2 dormitoare este format din doua camere duble (twin) la etaj (fiecare cu
grup sanitar si balcon) si un living comun Ia parter (cu bar, grup sanitar - de
serviciu si terasa), legatura facandu-se printr-o scara interioara. Tariful
este valabil pentru 4 persoane, cu regimul de masa specificat.


Livingul din apartamente este
dotat cu fotolii de ratan. Acestea nu sunt extensibile, dar spatiul permite
instalarea unui pat suplimentar (la cerere, in functie de disponibilitate).


Toate spatiile de cazare dispun
de aceleasi dotari (aer conditionat, televizor, minibar).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.