Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Craiasca

   Ocna Sugatag, Romania


Descriere

Capacitate hotel: 60 camere duble 3*, 3 apartamente 3*.
Hotelul dispune de baza de tratament,strand cu apa minerala (3 bazine); terenuri de sport: fotbal, handbal si tenis de camp (toate cu bitum)
Tratamente balneare: Baza de tratament a hotelului este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: reumatismale degeneratice, abarticulare, neurologice periferice, vasculare periferice, artopedice si sechele post traumatice si a afectiunilor ginecologice.
Proceduri majore: bai generale cu apa minerala incalzita, hidroterapie, hidrokinetoterapie in bazin, masoterapie, bai galvanice, aplicatii parafina. Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.
Proceduri adiacente: terapie respiratorie, electroterapie (galvanizari, ionizari, curenti de joasa frecventa, curenti frecventa medie, magnetoterapie, ultrasunete, tens si trabert), solux, laser, kinetoterapie de grup la sala.

Tarifele aferente pachetelor de tratament sunt valabile doar pentru turistii asigurati, care au obligatia de a prezenta la receptie urmatoarele documente:
- biletul de trimitere pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate romanesc, cu precizarea numarului de contract cu C.A.S.
- cardul de sanatate - activ
- in tariful pentru tratament sunt cuprinse doua consultatii medicale (una la venire si una la plecare) si patru proceduri de tratament / zi / persoana

Accesul cu animale de companie: nu este permis.
Check-in / Check-out:
Ora de incepere a sejurului (check-in) : ora 18:00 ziua sosirii.
Ora de eliberare a camerei (check-out) : ora 14:00 ziua plecrii.
.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.