Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Neptun Romania

Statiunile Neptun si Olimp se află într-o zona cu o vegetatie relativ bogata, padurea Comorova, pe tarmul Marii Negre, la 10 km nord de orasul Mangalia si la 38 kilometri de Constanta.

Citeste mai mult

Prezentare Neptun Romania


Statiunile Neptun si Olimp se află într-o zona cu o vegetatie relativ bogata, padurea Comorova, pe tarmul Marii Negre, la 10 km nord de orasul Mangalia si la 38 kilometri de Constanta. Neptun este una dintre cele șase statiuni de pe litoralul românesc situata în arealul Comorova din raza orasului Mangalia. Olimpul, a cărui constructie a fost terminata în 1972, reprezinta cartierul nordic al statiunii Neptun. Statiunile se afla una dupa alta si turistii le cunosc sub denumirea Neptun-Olimp, le-au inglobat intr-o singura statiune si gara o au comuna, situata la mijlocul dintre ele. Punctul forte al stațiunii Neptun îl reprezinta plaja “La Steaguri”, considerată de unii turiști ca fiind cea mai bine amenajata plaja de pe litoral, avand nisip fin și intrare în marea lina cu fund nisipos. Este amenajata cu sezlonguri terenuri de volei/fotbal. Plaja din Olimp are un aspect aparte datorita falezei inalte, care ofera o priveliste frumoasa asupra Marii Negre si datorita micilor golfuri, care s-au format natural din loc in loc. În perioada comunista, aceasta stațiune era foarte scumpa, fiind considerata de lux, rezervata "tovarasilor" importanti si "oaspetilor de onoare" (de exemplu secretari generali ai Partidelor comuniste occidentale sau intelectuali occidentali comunisti, invitati de Nicolae Ceausescu). Curele Anei Aslan atrageau aici mii de vizitatori, inclusiv străini. In prezent nu mai este asa de cautata, iar cei care vin aici cauta mai ales linistea și relaxarea. Atractii: parcul de aventura Paradis Land, cinema in aer liber, Teatrul de Vara, Bazarul Neptun, debarcaderul, terenurile polivalente de sport, doua terenuri de minigolf, un parc de distractii, facilitati pentru sporturi nautice și un sat de vacanța. Exista posibilitati diverse de practicare a sporturilor nautice pe mare sau pe lacul Neptun.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Tip Oferta


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 30 hoteluri

Neptun, Romania
Last Minute

Hotelul 2D resortspa este situat in centrul celei mai frumoase linistite si curate statiuni de pe coasta Marii Negre in apropiere de localitate MangaliaPozitionat pe malul lacului Neptun este inconjurat de un parc natural cu foarte mult spatiu verde . . .

Neptun, Romania
Last Minute
 | 
Oferta de WEEK-END

HOTEL APOLLO va ofera cazare in statiunea Neptun Acesta este situat la 200 de metri de Gara din Neptun 500 de metri de plaja La Steaguri si 150 metri de centrul statiunii Hotel Apollo dispune de 341 camere in 3 corpuri dintre care 331 camere duble si . . .

Neptun, Romania
Last Minute
Neptun, Romania
Last Minute
Neptun, Romania
Last Minute
Neptun, Romania
Last Minute

HOTEL COCOR este situat la 50 m de plaja in statiunea Olimp si detine 234 camere dintre care 226 duble si 8 apartamenteVa informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune in valoare de 5 leipersoanazi conform HCL 28323122 . . .

Neptun, Romania

InformatiiCOMPLEX SPRING HOLIDAY ORANGE apartine grupului de hoteluri Phoenicia si Majestic Acesta este situat in statiunea Neptun este situat este situat in zona verde a statiunii Neptun-Oimp la o distanta de maxim 700 m de plaja este format din fos . . .

Neptun, Romania
Last Minute
 | 
Oferta Sf. Maria
Neptun, Romania
Last Minute

HOTEL DACIA este situat in centrul statiunii Neptun in zona 'Km 0' si dispune 176 camere duble Acesta a fost supus in totalitate unui amplu proces de modernizareVa informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune in valoa . . .

Neptun, Romania
Last Minute