Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Mangalia Romania

Mangalia (la 44 km de Constanţa), staţiune balneoclimaterică permanentă. Este o aşezare de aceeaşi vârstă cu Tomisul, colonia antică purtând numele de Callatis (de la râul Calles din Asia Mică).

Citeste mai mult

Prezentare Mangalia Romania

Mangalia (la 44 km de Constanţa), staţiune balneoclimaterică permanentă. Este o aşezare de aceeaşi vârstă cu Tomisul, colonia antică purtând numele de Callatis (de la râul Calles din Asia Mică). A fost întemeiată de greci şi dezvoltată apoi de romani şi revitalizată de genovezi, care o numesc Pangalia. Mangalia este singura staţiune maritimă care deţine izvoare minerale (sulfuroase, mezotermale şi radioactive, folosite din antichitatea romană). Baza de tratament include secţii de recuperare medicală, instalaţii pentru băi calde cu apă sulfuroasă şi cu apă de mare, nămoloterapie, kinetoterapie, hidroterapie, saună, săli pentru gimnastică medicală, cabinete de geriatrie (tratamente cu Gerovital). Atractii: instaţiune se poate practica echitaţia, se pot vizita Muzeul de arheologie, Moscheea Esmahan Sultan (în stil maur, 1590),Vestigiile bazilicii romano-bizantine sec.V-VI. Mangalia are o plaja cu forma usor circulara intinzandu-se intre digul de nord al Portului comercial Mangalia si plaja Saturn, cu care comunica printr-o scurta portiune neamenajata , in partea de nord a orasului. In partea centrala plaja are circa 120 m latime si este marginita de o faleza inalta folosita ca loc de promenada in serile calde de vara de turisti. Accesul pe plaja se face de regula pe scarile care coboara pe plaja chiar din zona centrala a orasului Evenimente estivale: ,,Zilele Mangaliei'' si Ziua Marinei.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 7 hoteluri

Mangalia, Romania

HOTEL CORSA excelent situat in Mangalia pe faleza Marii Negre imbina frumusetea naturala cu modernitatea oferind o excelenta vedere la mare si conditii moderne de cazare Acesta detine 45 camere 3 apartamenteVa informam ca incepand cu acest sezon se v . . .

Mangalia, Romania

HOTEL LAGUNA situat in Mangalia in zona limitrofa a plajei va invita sa petreceti un concediu de vis intr-o locatie unica alaturi de cei dragi Acesta este deschis pe toata perioada Sezonului Estival si dispune de 38 camere duble dintre care 20 camere . . .

Mangalia, Romania

HOTEL MERA BRISE este situat pe faleza din Mangalia in imediata apropiere a mariiMera Brise asigura aproximativ 100 de locuri in cele 49 de spatii de cazare 45 camere duble king si cele 4 apartamente junior suite parcare gratuita in limita locurilor . . .

Mangalia, Romania

HOTEL PARADISO este situat in Mangalia pe faleza la 25m de plaja detine 206 camere duble 55 camere single si 12 apartamenteVa informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune in valoare de 5 leipersoanazi conform HCL 2832 . . .

Mangalia, Romania
Mangalia, Romania