Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 6 hoteluri

Covasna, Romania

HOTEL este situat in centrul statiunii CovasnaCAMERE 123 camere duble 17 camere single si 4 apartamente dotate cu baie proprie lavoar telefon minibar TV balcon si internetFACILITATI 2 lifturi restaurant rampa acces pentru persoane cu afectiuni locom . . .

Covasna, Romania

HOTEL Amplasat in statiunea CovasnaCAMERE 120 spatii de cazare structurate in camere duble dotate cu grup sanitar TV telefonFACILITATI Hotelul nu dispune de restaurant turisti avand acces la restaurantul Hotelului Covasna acesta avand o capacitate d . . .

Covasna, Romania

HOTEL este situat in estul statiunii balneoclimaterice CovasnaCAMERE camerele sunt elegante si beneficiaza de aer condiţionat si balcon Dotari TV acces Wi-Fi gratuit si un birou Baile moderne sunt dotate cu articole de toaleta halate de bai

Covasna, Romania

HOTEL este situat in centrul statiunii CovasnaCAMERE Dispune de 96 camere duble 16 camere single si 3 apartamente repartizate in 2 corpuri de cladireFACILITATI pune la dispozitia clientilor servicii ca acces internet bar de zi baza de tratament sal . . .

Covasna, Romania

CAMERE 94 locuri in 247 camere 243 camere twin si 4 apartamente dotate cu baiedus radio TV frigider telefon balconFACILITATI parcare 4 lifturi restaurant bar baza de tratament seif farmacie bagaje sala de gimnastica teren de sport frizerie si coafura . . .