Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Balnear SF. ELENA de la MARE

   Costinesti


Descriere

PENSIUNEA SFANTA ELENA DE LA MARE - Centrul de diagnostic si tratament recuperator situat la 50 m de malul marii, zona Costinesti in apropierea manastirii Sf. Elena de la Mare, intr-un cadru mirific. Complexul are o capacitate de 25 camere duble si single, bazin cu apa terapeutica de mare
Dotari si servicii
Amplasarea in Costinesti, privelistea mirifica asupra Marii Negre, confortul oferit de spatiile noastre de cazare, impreuna cu resursele moderne din cadrul centrului de tratament, fac din complexul balnear Sf. Elena de la Mare un loc propice pentru tratarea trupului si a sufletului. Dupa un sejur petrecut aici nu numai ca starea dumneavoastra de sanatate va fi imbunatatita, dar mintea si sufletul vor fi in armonie deplina cu trupul. Experienta personalului medical, caldura si deschiderea personalului auxiliar impreuna cu facilitatile moderne vor face din sederea dumneavostra una de neuitat si va garantam ca veti reveni cu drag.
Baza de Tratament si Relaxare foloseste pentru oaspetii nostri, toate noutatile AZn materie de sanatate.
Serviciile medicale de diagnostic si tratament sunt asigurate de medici specilisti in balneo-fizioterapie, recuperare fizica, kineto-terapie, boli interne, nutritie, echografie, termografie, recoltare analize de lab etc. - Recomandarile pentru tratamente vor fi deservite prin proceduri de: kinetoterapie, gimnastica in bazin, bai de namol de Tehirghiol , bai galvanice, masaje, bai de plante, ozonoterpie, laserterapie, magnetodiaflux, electroterapie si ultrasunete etc..
Servicii masa
MASA: restaurant propriu - meniu fix.
Dotari camere
Camerele sunt spatioase si combina mobilierul clasic si elegant cu facilitatile moderne: acces la internet, TV, balcon cu vedere la mare, baie proprie cu apa cada sau dus, frigider, AZncalzire centrala si aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.