Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nufarul

   Baile Felix, Romania


Descriere

HOTEL: situat in vecinatatea hotelului Termal, la intrarea in statiune, dinspre Oradea, are in structura parter + 2 etaje si 1 lift. Renovat in 2004.

CAMERE: Camere single - 6, camere duble - 70, apartamente - 2: baie cu cada, wc, telefon, TV, minibar, uscator de par, incalzire centrala.

FACILITATI: Bai cu apa termala in vana si bazine, elongatii vertebrale in apa si pe masa, hidroterapie, electroterapie, tratament cu Gerovital si Aslavital. Acces la Hotel Termal (baza comuna) pentru: sala fitness, centru tratament si wellness, salon cosmetica, manichiura, pedichiura, 1 piscina interioara si 2 pisine exterioare.

* Tratamentul balnear se acorda pentru minimum 5 zile si include: 1 consultatie medicala; 3 proceduri /zi (cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale procedurile corespunzatoare zilelor exceptate se reprogrameaza in zilele lucratoare.
SERVICII MASA;
Restaurant propriu
Mic dejun si cina - bufet suedez
Pranz - fisa cont
NOU!!! In perioda de SEZON (15.06- 15.09.2021) la hotel Nufarul serviciile de masa sunt obligatorii cu pensiune completa ( mic dejun, dejun si cina sunt servite in sistem bufet suedez)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.