Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Saturn Romania

Saturn este statiunea aflata in imediata vecinatate a orasului Mangalia, la 43 km de Constanta. La nord statiunea Saturn se invecineaza cu statiunea Venus.

Citeste mai mult

Prezentare Saturn Romania

Saturn este statiunea aflata in imediata vecinatate a orasului Mangalia, la 43 km de Constanta. La nord statiunea Saturn se invecineaza cu statiunea Venus. Pe langa posibilitatile de agrement, punctul forte al statiunii il reprezinta existenta izvoarelor mezotermale sulfuroase si a namolului cu valoare terapeutica, utilizate in tratarea afectiunilor ginecologice si cele ale aparatului locomotor. Saturn este o statiune curata, vesela, cu o plaja foarte buna, iar tarifele practicate la cazare sunt printre cele mai mici. Statiune noua, introdusa in lista statiunilor balneare romanesti in anul 1972, s-a dezvoltat odata cu celelalte statiuni de pe litoralul romanesc. Din punct de vedere administrativ apartine Municipiului Mangalia. Plaja se intinde intre plaja din Mangalia si cea din Venus. Zona sudica a plajei (spre Mangalia) este dantelata de numeroase golfulete create artificial, cu acces in mare relativ lejer, dar cu latimi ale plajei mai mici. Partea dinspre nord (spre Venus) are o lungime de aproximativ 2 km si o latime de 100 – 150 metri. Pe toata lungimea plajei intrarea in apa este lina. Cazare: se poate face atat in hoteluri cat si in vile, pensiuni si camping-uri. Majoritatea hotelurilor ofera o priveliste frumoasa asupra marii. Exista in statiune hoteluri de o stea, doua si trei stele, iar in anul 2007 a fost inaugurat si singurul hotel de 5 stele din statiune – Hotel Saturn. Acesta ofera spatii de cazare moderne si servicii de calitate. Majoritatea hotelurilor de trei stele sunt renovate si detin piscine, iar hotelurile Hora si Balada detin si baze de tratament moderne. Atractii: Aqua Parc Balada, dotat cu piscine, topogane, jacuzzi, baruri, jocuri pentru copii, Satul de Vacanta Dunarea si Satul de Vacanta Delta, Herghelia Mangalia, unde conditiile de clima deosebite au permis formarea unui cal arab de Mangalia cu calitati deosebite. Herghelia constituie un excelent centru de agrement si atractie turistica. Complexul dispune de un hipodrom de trap si galop bine amenajat, iar in incinta unitatii se practica echitatia. De asemenea, se pot efectua plimbari de agrement – calare sau cu trasura – de-a lungul Marii Negre, discoteci, terenuri de tenis, mini-golf, sali de bowling si un cinematograf in aer liber, Muzeul de Arheologie, moscheea Esmahan Sultan, cea mai veche moschee din Romania, magazine, terase si locuri de promenada.

Cautarea dumneavoastră nu a generat nici un rezultat. Vă rugăm să modificați perioada sau să contactați un agent de turism la 0758242429.