Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Neptun Romania

Statiunile Neptun si Olimp se află într-o zona cu o vegetatie relativ bogata, padurea Comorova, pe tarmul Marii Negre, la 10 km nord de orasul Mangalia si la 38 kilometri de Constanta.

Citeste mai mult

Prezentare Neptun Romania


Statiunile Neptun si Olimp se află într-o zona cu o vegetatie relativ bogata, padurea Comorova, pe tarmul Marii Negre, la 10 km nord de orasul Mangalia si la 38 kilometri de Constanta. Neptun este una dintre cele șase statiuni de pe litoralul românesc situata în arealul Comorova din raza orasului Mangalia. Olimpul, a cărui constructie a fost terminata în 1972, reprezinta cartierul nordic al statiunii Neptun. Statiunile se afla una dupa alta si turistii le cunosc sub denumirea Neptun-Olimp, le-au inglobat intr-o singura statiune si gara o au comuna, situata la mijlocul dintre ele. Punctul forte al stațiunii Neptun îl reprezinta plaja “La Steaguri”, considerată de unii turiști ca fiind cea mai bine amenajata plaja de pe litoral, avand nisip fin și intrare în marea lina cu fund nisipos. Este amenajata cu sezlonguri terenuri de volei/fotbal. Plaja din Olimp are un aspect aparte datorita falezei inalte, care ofera o priveliste frumoasa asupra Marii Negre si datorita micilor golfuri, care s-au format natural din loc in loc. În perioada comunista, aceasta stațiune era foarte scumpa, fiind considerata de lux, rezervata "tovarasilor" importanti si "oaspetilor de onoare" (de exemplu secretari generali ai Partidelor comuniste occidentale sau intelectuali occidentali comunisti, invitati de Nicolae Ceausescu). Curele Anei Aslan atrageau aici mii de vizitatori, inclusiv străini. In prezent nu mai este asa de cautata, iar cei care vin aici cauta mai ales linistea și relaxarea. Atractii: parcul de aventura Paradis Land, cinema in aer liber, Teatrul de Vara, Bazarul Neptun, debarcaderul, terenurile polivalente de sport, doua terenuri de minigolf, un parc de distractii, facilitati pentru sporturi nautice și un sat de vacanța. Exista posibilitati diverse de practicare a sporturilor nautice pe mare sau pe lacul Neptun.

Cautarea dumneavoastră nu a generat nici un rezultat. Vă rugăm să modificați perioada sau să contactați un agent de turism la 0758242429.