Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prezentare Costinesti Romania

Se afla la 31 km la sud de Constanta, pe malul Marii Negre, cunoscuta si sub denumirea de “Statiunea Tineretului”, deoarece este foarte populata de studenti. Situata la o altitudine de 10 m fata de nivelul marii, a luat nastere dintr-un mic sat pescaresc. Datorita pozitionarii, plaja din Costinesti se bucura de 10-12 ore pe zi de soare, este amenajata cu baza de agreement, beach-baruri si sezlonguri.

Citeste mai mult

Prezentare Costinesti Romania


Se afla la 31 km la sud de Constanta, pe malul Marii Negre, cunoscuta si sub denumirea de “Statiunea Tineretului”, deoarece este foarte populata de studenti. Situata la o altitudine de 10 m fata de nivelul marii, a luat nastere dintr-un mic sat pescaresc. Datorita pozitionarii, plaja din Costinesti se bucura de 10-12 ore pe zi de soare, este amenajata cu baza de agrement, beach-baruri si sezlonguri. Atractii: parc de distractii, faleza animata de terase si cluburi (Ring si Tineretului 2 din cele mai vechi discoteci care sunt deschise si azi) . Distractia este cuvantul ce descrie aceasta statiune cel mai bine dar, pentru pasionații de scufundări sau cei ce vor sa incerce ceva nou, pot face scufundări speologice la Peștera Rapanelor și la niște formațiuni săpate în calcarele sarmațiene subacvatice. Există, de asemenea și o mare varietate de facilități de agrement nautic. Mai multe terenuri de sport sunt disponibile de iubitorii de miscare. stațiunea Costinești este de asemenea gazdă a taberelor de elevi și studenți și a practicanților de yoga. La 3 km de Costinesti se afla Mânăstirea „Sfânta Elena de la mare”, care poarta hramul Sfintilor Imparati Constantin si Elena. Cazare: statiunea ofera foarte multe tipuri de unitati de cazare de la pensiuni de 2 margarete pana la complexuri de 4*.

Cautarea dumneavoastră nu a generat nici un rezultat. Vă rugăm să modificați perioada sau să contactați un agent de turism la 0758242429.